Schrijfcoaching & tekstreview

Misbruik mijn hersenpan om jouw teksten conversiegerichter te maken.

Samen maken we jouw webpagina onweerstaanbaar lekker

Ik help ondernemers, marketeers én tekstschrijvers door feedback te geven op hun webpagina. Teksten schrijven voor je eigen bedrijf is namelijk bizar lastig omdat je er met je neus te diep in zit. Jij weet alles. Je wil alles vertellen. Daardoor is het lastiger er met een helicopterview naar te kijken. Ervaar jij dat ook? Ik bekijk je tekst met frisse blik.

blogs over conversie copywriting

Feedback & coaching: wat levert het  jou op?

We zorgen ervoor dat je doelgroep zich herkent in jouw teksten. Lezers voelen zich aangesproken en zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf hen kan helpen. Bijvoorbeeld met het oplossen van hun probleem of het behalen van hun doel. We sporen de lezer aan om in actie te komen, zodat jouw teksten daadwerkelijk resultaat (conversie) gaan opleveren.

Je krijgt dus op een presenteerblaadje aangereikt welke schrijf- en overtuigingstechnieken geschikt zijn voor een klantgerichte tekst over jouw product of dienst.

feedback op je tekst

En concreet: wat krijg je exact?

 • Advies over een conversiegerichte opbouw van je tekst.
 • Advies wat ik anders zou verwoorden mét uitleg waarom.
 • Voorbeelden hoe je zinnen/alinea’s overtuigender schrijft.
 • Ontbreekt er naar mijn idee informatie die je lezer over de streep kan helpen? Dan hoor je dat.
 • Toelichting welke psychologische schrijftechnieken waar en waarom te gebruiken.
 • Zijn er dingen onduidelijk voor de lezer over je aanbod? Ik laat weten hoe je dat oplost.
 • Tips om het design en tekst elkaar te laten versterken.
feedback webpagina

Maud, welke webpagina's mag ik voorleggen?

Alles wat bijdraagt aan je online marketing en het succes van je website is waardevol om feedback op te krijgen. Bijvoorbeeld een salespagina voor je product of dienst. Of een landingspagina voor je e-book of brochure. Gooi 't gerust bij mij over de schutting voor een conversie-check. Je wilt immers lezers zover krijgen dat ze iets doen: doorklikken naar een volgende pagina, informatie opvragen, inschrijven voor je mailing of iets kopen. Ik help je dat doel te behalen.


teksten schrijven

Praktisch: je bent snel aan de beurt

Jij wil snel resultaat, ik lever snel. Binnen 1 week check ik je webpagina en tekst én Teamsen we. Het komt weleens voor dat ik bijna verzuip in het werk, of dat ik op vakantie ben. Dan duurt het ietsjes langer. Als dat zo is hoor je het direct zodat je er rekening mee kan houden.


maud geeft feedback

Resultaat: razendsnel een goede tekst op je site

Deze dienst is populair, omdat het een win-winsituatie oplevert. Het is een simpele manier om 100% zeker teksten te schrijven die meer overtuigen. En budgetvriendelijk.


Daarnaast is het voor (SEO-)tekstschrijvers en marketeers een eenvoudige manier om zichzelf verder te ontwikkelen als schrijver. Als je eenmaal voorbeelden ziet hoe je een tekst klantgericht en overtuigend opbouwt, kun je het makkelijker zelf toepassen in andere teksten die je schrijft.Review van 1 webpagina

Geschikt voor ondernemers, copywriters en marketeers.


240

euro ex btw eenmalig


 • Feedback op 1 tekst. Wat is al top en wat kan conversiegerichter?
 • Conversie-check van de webpagina: hoe kunnen het design en de tekst elkaar versterken?
 • Google Doc met naast jouw tekst mijn verbetersuggesties. Inclusief concrete voorbeeldzinnetjes. 
 • Teams-meeting van 30 minuten om alles door te nemen.

Vooraf betalen.

Mail me daarna de URL/tekst en dan prikken we een Teams-moment binnen 1 week.

Ervaringen van feedbackvragers

Zij zijn blij met mij. En ik ben blij met hen. Dat mag ook gezegd worden. :-)

johanna referentie

Johanna Oosterbaan
GoudenWebsite

“Dank je wel weer voor je scherpe feedback. Ik heb vrijwel alles doorgevoerd!”

Odette referentie

Odette Rougoor
BRM Lasers

“Maud, echt superbedankt voor onze samenwerking. Je feedback en aanpak is echt heel helpend. Het geeft me duidelijke tips en richtlijnen. Nieuwe mantra’s bijna die ik steeds aanhaal. ‘Voor wie is dit, wat is het doel, wie moet dit snappen, wat kan er weg, hoe is de structuur?’

Mijn schrijfzelfvertrouwen (nieuw woord) is echt gegroeid doordat ik hoor dat ik het goed oppak. Dat horen van iemand die ‘er op zit’, is heel fijn.”

jasper referentie

Jasper Lenssen
Fotobelevenis

"Ik dacht dat ik mijn hele site moest aanpassen om alle doelgroepen aan te spreken. Dankzij Mauds oplossing is dit helemaal niet nodig! Mijn dank is groot!”

Agnes copywriter referentie

Agnes Folkersma
Tekst die Spreekt

“Ik vraag regelmatig om feedback omdat ik iedere dag beter wil worden in mijn werk. Door op de juiste manier met tekst te overtuigen, creëren mijn klanten meer conversie. Precies daarbij wil ik ze ondersteunen.

Van Maud leer ik de kneepjes van het ‘schrijven voor conversie’. Ik krijg heel gerichte feedback op webteksten die ik schrijf. Volgens mij is dat de beste manier om te leren! En Maud reageert altijd supersnel. Binnen een paar dagen kan ik met haar tips en feedback weer verder met de teksten.

Ik schrijf nu anders dan voor haar training en feedback (en ik had er al meerdere gevolgd). Mijn voorbereiding is bewuster en gerichter. Mijn klanten zijn er blij mee, dus ik ook ;-).”

Lieke Meertens
Bliss Academy

“Aaaah, wat ontzettend fijn en waardevol weer!!
Nu is de tekst een stuk krachtiger en helderder geworden.”

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er nadat ik op de bestelknop klik?

Waarom is een vleugje online persuasion in teksten zo waardevol?

Kan ik overleggen wat het beste bij me past: 1 review of schrijfcoaching?

Heb je een andere vraag?

>