​Feedback op je teksten

maud ebbekink copywriting

​Maud Ebbekink,
marketingpsycholoog en conversie copywriter

​Is jouw webtekst op volle overtuigingskracht?

​T​wijfel jij wel eens over de verleidingskracht van je teksten? ​Leveren ze niet altijd op wat je hoopt, terwijl je er wél erg je best op doet...? Of vind je het waardevol om te ontdekken welke persuasion technieken bij jouw product of dienst passen?

​Je kan op een snelle, makkelijke manier achterhalen hoe je nóg beter wordt in het schrijven van verleidelijke teksten. ​Je mailt ​me de tekst en ik laat ​zien ​wat je kan verbeteren om ​daadwerkelijk meer conversie te behalen.


 • ​Laat ​je teksten op overtuigingskracht ​checken door ​een expert.
 • ​Zij toont je de beste aanpak voor jouw dienst of product. 
 • ​​Ik verwerk mijn kennis van marketingpsychologie en ​copywriting voor conversie in je webtekst.
 • Goed voorbeeld doet goed volgen: kijk de kunst af en pas het ook toe op je andere teksten.

Wil ​je zeker ​zijn dat​ ​lezers ​niets meer in de weg staat ​klant bij je te worden?
​Laat je tekst checken en van feedback voorzien.

100% van de​ opdrachtgevers was tevreden met ​de nieuwe inzichten en tips

​Enkele ervaringen vind je hieronder.

​De feedback was van goede kwaliteit en concreet. De vinger werd regelmatig op de zere plek gelegd. Het dwingt je te kritisch te kijken naar wat je schrijft en hoe dit overkomt op je doelgroep. Dankzij de feedback staan er nu teksten op mijn site die lekker vlot lopen, concreet zijn en uitnodigen om verder te lezen. Het is voor mij een andere manier van schrijven; een echte eye opener! Ik ben ​ook erg tevreden met de feedback in combinatie met Mauds online training Schrijven voor meer conversieIk ben zo enthousiast dat ik het ook al heb​ aangeprezen bij andere ondernemers.

Teun van Hemel,
eigenaar ikwilbijles.nl​​​

referentie teun

Maud is heel duidelijk in haar communicatie en ze geeft je vertrouwen dat je op de goede weg bent. De manier van feedback geven is erg positief en opbouwend. Ze geeft duidelijke tips en voorbeelden hoe je de tekst aan kan passen, zonder zelf alles te herschrijven. Hierdoor blijft een tekst van jezelf. Dit vind ik heel fijn en belangrijk, want hierdoor blijf je achter je tekst staan. En je leert zélf schrijven voor meer verkoop. De feedback van Maud heeft me veel geleerd. Niet alleen voor de verkooptekst van mijn Pinterest-training, maar ook over het schrijven van teksten in het algemeen.


​Wanda Spaak​,
eigenaar Stoer VA​​​​​

wanda

​Ik heb me aangemeld voor het feedback-programma omdat ik iedere dag beter wil worden in mijn werk. Door op de juiste manier met tekst te overtuigen, creëren mijn klanten meer conversie. Precies daarbij wil ik ze ondersteunen.


Van Maud leer ik de kneepjes van het ‘schrijven voor conversie’.​ Ik krijg heel gerichte feedback op webteksten die ik schrijf. Volgens mij is dat de beste manier om te leren! En Maud reageert altijd supersnel. Binnen een paar dagen kan ik met haar tips en feedback weer verder met de teksten.


Ik schrijf nu anders dan voor haar training en feedback (en ik had er al meerdere gevolgd). Mijn voorbereiding is bewuster en gerichter. Mijn klanten zijn er blij mee, dus ik ook ;-). 

Agnes Folkersma​,
online copywriter, Tekst die spreekt​​​

Agnes copywriter cursist

​​Maud had mooie toevoegingen voor mijn tekst. Haar uitleg en 'waarom' bepaalde aanbevelingen worden gedaan vind ik briljant. Dat is voor mij heel belangrijk.


Ik kon bijvoorbeeld concreter zijn in de resultaten die mijn programma oplevert voor de deelnemers. "Sell them what they want, give them what they need."


​Ik heb de suggesties verwerkt in mijn mailingtekst en deze is nu veel overtuigender. De feedback was echt heel waardevol! Superbedankt.


​Stijn van Willigen​, ​
Personal training & marketing strategist, Bayesian Bobybuilding

stijn

​​​Maud heeft ​twee teksten voor me herschreven. Echt geweldig hoe ze de verschillende doelgroepen 1-2-3 in de tekst verwerkt! Ik had daar al tijden o​p zitten broeden, maar ik kwam er niet uit..


Ik dacht zelfs dat ik mijn hele site moest aanpassen om​ alle doelgroepen aan te spreken. Dankzij Mauds oplossing is dit helemaal niet nodig!​​​ Mijn dank is groot!

Jasper Lensselink, ​
​Fotograaf en eigenaar Fotobelevenis.nl​​​​​​

jasper referentie

​Maud heeft de salestekst voor m’n website Wielerfit.nl geschreven. Ik wilde na het lezen bijna mijn eigen trainingsschema kopen, haha. We hebben 'm zelf paar keer goed doorgelezen en ook door anderen laten lezen. Het is een hele mooie tekst geworden die erg overtuigend overkomt.
Super bedankt hiervoor.


​​Bastiaan Gruppen​, ​​
wielrentrainer en eigenaar Wielerfit.nl

bastiaan review


Laat je webtekst checken door een expert in copywriting

​​Feedback op je ​tekst

​​​ontdek hoe je nóg overtuigender schrijft

 • ​Feedback​ en voorbeelden hoe je jouw tekst verleidelijker maakt.
 • arrow-right
  ​Geschikt voor​ salespagina's, SEO-teksten, mailings, ​e-books, productteksten, ​landingspagina's, blogs, sociale media posts, etc.
 • ​Inclusief ​tips hoe je marketingpsychologie toepast in jouw tekst.
 • Oplevertijd: gemiddeld binnen 1 week.

Voor deze dienst geldt een tarief van
98 euro ex btw per 1.000 woorden.

​en dus:
2.000 woorden voor 196 euro

3.000 woorden voor 294 euro
4.000 woorden voor 392 euro
etcetera.


Vind je het handig om te zien hoe een expert
jouw product of dienst zou verkopen?

​Veelgestelde vragen

​Wat levert feedback je op?

​Welk soort teksten mag ik insturen voor feedback?

​Op welke manier wordt de feedback gegeven?

​​Welke ervaring heeft Maud ​zélf met het schrijven van teksten voor opdrachtgevers?

​Er is geen betere investering dan een investering in je​zelf

​​​​​​Zeg eens eerlijk...

 • ​Wil je het beste resultaat behalen ​met je webteksten? Bijvoorbeeld meer klanten werven of meer verkopen?
 • check
  ​​​W​eet je dat de teksten overtuigender kunnen, maar vind je het lastig dit zelf voor elkaar te krijgen?
 • ​Vind je het ​handig om te zien hoe een expert jouw product of dienst zou verkopen?

​Samen maken we jouw tekst(en) onweerstaanbaar. ​Ik laat zien hoe ​je overtuigender schrijft voor jouw aanbod. Als je eenmaal ziet hoe het moet, kun je het makkelijker zelf!

vrouw copywriting training

​Super bedankt voor het snelle werk om mijn mailings te bekijken. ​Ziet er goed uit en ik zie al zeker dingen die nu een stuk beter klinken. Goed idee om in die previewregel ook ​lezers aan te sporen de mail te openen! In Drip heb ik daar een apart veld voor waar ik hem in kan vullen, maar nog nooit aan gedacht om die te gebruiken. ;) Ik ga alles verwerken.

​Bas Smeets,
Eigenaar & trainer VanWerkNaarPassie.nl​​​​​​

bas referentie

​Heel erg bedankt voor de snelle en goede feedback! Hier kan ik heel veel mee. :-)


Je feedback zorgde ervoor dat ik mijn blinde vlek heb ontdekt. Ik realiseer​ me nu dat ik veel concreter moet zijn in de resultaten d​ie de klanten ​gaan behalen als ze mijn programma volgen.  Ik ga alles aanpassen in mijn tekst ​en dan mijn trainingsprogramma lanceren.

​​
Johanna Oosterbaan,
Goudenwebsite.nl

johanna referentie

​​Heeeel heeeel hartelijk bedankt voor je hulp, Maud. Bedankt, mooi beschreven allemaal. Ook leuk dat je van mijn 'Over mij' pagina een verhaal maakt, dat blijft beter hangen. Ik ben er super blij mee.

​Elly Kassenaar, 
Eigenaar Boabalanca.nl​​​​​

elly referentie copywriting

​​Maud heeft me geholpen met een producttekst voor mijn webshop. Haar feedback en tekstsuggesties zagen er super uit​.


Het was ook heel fijn ook om te horen dat ik al een goede basis heb en echt geweldig dat je nog wat ​schrijftips hebt gegeven voor zoekmachine-optimalisatie. Daar kan ik echt wel wat mee. Echt heel lief, dankjewel!

​​​​Saskia Adema, ​
eigenaar webshop Sassefras Meisjes Speelgoed

saskia reviewHeb je een vraag? Mail me even! :-)

Inloggen voor cursisten

» Inloggen

 

​Schrijven voor meer conversie is ontwikkeld door ConsumPsyConsumPsy - Maud Ebbekink
​Papaverstraat 14
7514 XG, Enschede

06 - 80 10 55 54Voor de diensten op deze site zijn de algemene voorwaarden van ConsumPsy van toepassing.Copyright 2019  - ConsumPsy


>