Coaching & feedback op je teksten

Uitbreiding voor cursisten van de training Schrijven voor meer Conversie

maud ebbekink copywriting

2 maanden feedback op élke letter die je schrijft

Wil jij je opgedane kennis uit de training ‘Schrijven voor meer conversie’ nog beter in praktijk brengen? En vind je het fijn daarbij een handje geholpen te worden, of om een vraagbaak te hebben? Dan is dit coachingstraject van twee maanden echt iets voor jou. Deze investering in jezelf neem je de rest van je leven mee. Bij elke tekst die je gaat schrijven. Je teksten gaan nóg meer resultaat opleveren. Beloofd.


Zeg eens eerlijk...

  • Vind je het prettig om een 'second opinion' te krijgen na het (her)schrijven van een tekst, zodat je zeker weet dat je goed bezig bent?
  • Wil je het beste resultaat behalen voor jezelf en je opdrachtgevers?
  • Wil je online persuasion toepassen in je teksten, maar vind je het lastig om de technieken te vertalen naar jouw product of dienst?

Samen maken we jouw teksten nog verleidelijker. En dankzij mijn feedback leer je ‘volautomatisch’ een overtuigende tekst schrijven die daadwerkelijk lezers motiveert nu in actie te komen.


Wil je nog beter de nieuwe schrijftechnieken en online persuasion leren toepassen?


Je training uitbreiden met 2 maanden feedback

2 MAANDEN FEEDBACKPROGRAMMA

Stok achter de deur om nieuwe schrijftechnieken toe te passen

  • 2 maanden feedback op elke tekst die je schrijft in deze periode; voor jezelf of voor klanten.  
  • Brainstorm met Maud: bepaal samen de koopprikkels en online persuasion strategieën voor je tekst.
  • Krijg hulp bij het vertalen van nieuwe schrijftechnieken en persuasion-technieken naar toepassingen die werken voor jouw doelgroep en product of dienst.
  • Geschikt voor tekstschrijvers, online marketeers & ondernemers.

Actietarief omdat je de training
‘Schrijven voor meer conversie’ hebt gedaan:490 euro ex btw voor 2 maandenDe actieprijs geldt alleen als je de training Schrijven voor meer Conversie hebt gevolgd.Deze ondernemers ontdekten de kracht van het feedbackprogramma

100% van de deelnemers was tevreden met de feedback. Hieronder staan enkele ervaringen.

Agnes copywriter referentie

Agnes Folkersma

Ik heb me aangemeld voor het feedbackprogramma omdat ik iedere dag beter wil worden in mijn werk. Door op de juiste manier met tekst te overtuigen, creëren mijn klanten meer conversie. Precies daarbij wil ik ze ondersteunen. 

Van Maud leer ik de kneepjes van het ‘schrijven voor conversie’. Ik krijg heel gerichte feedback op webteksten die ik schrijf. Volgens mij is dat de beste manier om te leren! En Maud reageert altijd supersnel. Binnen een paar dagen kan ik met haar tips en feedback weer verder met de teksten.


Ik schrijf nu anders dan voor haar training en feedback (en ik had er al meerdere gevolgd). Mijn voorbereiding is bewuster en gerichter. Mijn klanten zijn er blij mee, dus ik ook ;-).

referentie teun

Teun van Hemel

De feedback was van goede kwaliteit en concreet. De vinger werd regelmatig op de zere plek gelegd. Het dwingt je te kritisch te kijken naar wat je schrijft en hoe dit overkomt op je doelgroep. 


Dankzij de feedback staan er nu teksten op mijn site die lekker vlot lopen, concreet zijn en uitnodigen om verder te lezen. Het is voor mij een andere manier van schrijven; een echte eye opener!


Ik ben ook erg tevreden met de feedback in combinatie met Mauds online training Schrijven voor meer conversieIk ben zo enthousiast dat ik het ook al heb aangeprezen bij andere ondernemers.

johanna referentie

Johanna Oosterbaan

Maud heet zoveel goede feedback gegeven. De teksten kon ik direct veel beter maken en dit heeft tijdens de training al meteen meer klanten opgeleverd voor mijzelf én mijn klanten.


De holistische beautyspecialist waarvoor ik de website heb gebouwd en teksten voor heb geschreven had bijvoorbeeld al een reservelijst voor haar workshop en krijgt de ene na de andere nieuwe klant. :-) Mede door de feedback op de teksten, dus dank daarvoor!


Ik ben nu toegerust om teksten te schrijven die een heel eigen kleur hebben en die naadloos passen bij datgene waar een doelgroep bewust en onbewust naar op zoek is.


Maud, heel erg bedankt! Ik beveel je training in het bijzonder aan andere website-experts aan. Een website is met goed design en goed doordachte structuur is goed, maar wordt nog 10 x beter door goede copywriting!

Er is geen betere investering dan een investering in jezelf

Dit feedbackprogramma is ter aanvulling van de online training ‘Schrijven voor meer conversie’ die je eerder volgde. Het programma is voor de gemotiveerde schrijvers: je persoonlijke groei raakt in een stroomversnelling. 


  • 2 maanden onbeperkt feedback op door jou geschreven teksten. Dus écht op elke letter, verkooptekst, mailing, videoscript, sociale mediabericht, etc.
  • Altijd persoonlijke hulp als je vastloopt tijdens het schrijven, vragen hebt of wilt brainstormen over de beste koopprikkels en online persuasion technieken voor jouw doelgroep. Het is mijn missie dat jij schrijft met maximale verleidingskracht, zodat je grip hebt op het resultaat van je teksten.

  • Kennis van een expert in marketingpsychologie en copywriting tot jouw beschikking. Grijp je voordeel ten opzichte van concurrenten, die (nog) niet bezig zijn met de psychologische kant van marketing en copywriting.

Lijkt het jou fijn om iemand te hebben om mee te overleggen? 
En om samen je teksten superverleidelijk te maken?

Tijdelijke actie voor cursisten van de training ‘Schrijven voor meer conversie’.

Heb je nog een vraag? Mail me even!

maud ebbekink
>